Het Slanker Leven Plan van Vitadis is een nieuw dieet op de Nederlandse markt. Het is een combinatie van gezonde koolhydraat arme voeding, meerdere eetmomenten per dag en online coaching. Door deze drie elementen te combineren kun je enorm snel afvallen zonder dat je een hongergevoel krijgt of dat je zonder veel energie overdag moet werken. Omdat het hier gaat om een nieuwe formule hebben we een blog opgezet waar je ervaringen kunt lezen over het dieet en zelf je ervaringen kunt delen met iedereen.

 

LET OP: Tijdelijk geeft Vitadis 60% korting op de Startpakketten weg, klik hier om de kortingscodes te ontvangen!

 

Zou u ook graag wat lichter willen zijn? Waarschijnlijk hebt u dan al vele diëten geprobeerd en hebt u gemerkt dat de meeste slechts een beetje helpen. Vaak verliest u wel gewicht, maar zit dit er uiteindelijk ook net zo snel weer aan. Als u echt voor langere tijd af wilt vallen, dan moet u eens de methode van Vitadis proberen. Hiermee verliest u gegarandeerd gewicht, zonder zware inspanningen te hoeven doen en zonder een hongergevoel te hebben. Vitadis werkt voor iedereen en het werkt snel. Gemiddeld zijn volgers van deze methode na een maand bijna tien kilo lichter, sommigen verliezen zelfs vijf kilo vet in slechts een week!

 

Klik voor meer informatie over de Vitadis startpakketten één van de onderstaande producten en ontvang tijdelijk tot 60% korting!

 

LET OP: De beste resultaten worden behaald met Vitadis Fase 1

probeerbox-dieet      f1nieuw       fase2-dieet

 

De voordelen van het Vitadis Dieet

Het probleem van veel diëten is dat ze erg eentonig zijn. Dit is bij Vitadis niet het geval. Waar u bij veel andere programma’s vast zitten aan het eten van speciale shakes en repen, biedt Vitadis een zeer gevarieerd aanbod aan maaltijden. Bovendien zijn er zes eetmomenten op een dag, waardoor u geen hongergevoel zult krijgen. Daarnaast krijgt u sterke online coaching. Dit alles zorgt ervoor dat u het zeker vol zult houden en uw streefgewicht zult bereiken. Beter nog, u zult uw streefgewicht ook op de lange termijn vast weten te houden. Doordat de methode wetenschappelijk getest is en is uitgebracht door experts in de gezondheidsbranche, kunt u ervan op aan dat het afvallen op een gezonde manier gebeurt.

 

afslanken-gezond

 

Online uw voortgang bijhouden

 

Vanaf nu kunt u met het Fase 1 pakket online uw voortgang bijhouden via de app of via de pc. U krijgt uw eigen acount waar u gemakkelijk kunt zien hoeveel u bent afgevallen. In de handige app kunt u ook de dieet recepten bekijken, handig voor als u in de supermarkt boodschappen aan het doen bent.

 

Probeer het ook!

Zoals hierboven al genoemd is, biedt Vitadis vele voordelen:

- snel en langdurig resultaat

- afwisselende maaltijden

- sterke begeleiding

- betrouwbaar en veilig

- gegarandeerd resultaat

 

Daaraan kunnen we nog toevoegen dat u de producten heel gemakkelijk online kunt bestellen, alle producten zijn altijd op voorraad, waardoor ze snel bij u geleverd kunnen worden. Mocht u tussentijds nog vragen hebben, dan staan de deskundige medewerkers van de helpdesk klaar om u te helpen. Bovendien is het Vitadis dieet ook nog eens heel voordelig geprijsd. Reden genoeg dus om eens een van de verschillende pakketten te proberen, zoals de probeerbox of een van de startpakketten. Bent u niet tevreden? Dan kunt u de producten weer terugsturen.

 

yvonnne1

marleen

 

Vitadis kosten

 

Doordat het Vitadis dieet momenteel met hoge korting kan worden aangeboden is het zeker geen duur dieet. Doordat de producten die u koopt uw normale voeding vervangen hoeft u veel minder boodschappen te doen.

Hier een voorbeeld:

schoolbord11

 

Het Slanker Leven Plan

 

LET OP: Je kunt de Probeerbox en de Startpakketten van VITADIS via deze website tijdelijk met 60% korting bestellen door op één van de onderstaande producten te klikken.

De beste resultaten worden behaald met Vitadis Fase 1

probeerbox-dieet      f1nieuw       fase2-dieet

 

Door: Vera van der Linde